zondag 4 september 2016

Zomersieradenset

Hallo,

Dit is een mooie zomersieradenset die bij elke outfit past. De set bestaat uit een ketting, een armbandje en een paar oorbellen, die extra mooi uitkomen op een zongebruinde huid.

Deze set is gemaakt met behulp van Pebeo Fantasy Prisme, platinum hangers met 1 oogje en 2 oogjes, en square beads.
Roer de Pebeo Prisme goed door, zodat de componenten goed door elkaar gemengd worden.
Met de pipet zuig je de Prisme op en daarmee vul je de hangers tot er niets meer bij kan.


Na enkele minuten zie je het resultaat al. Laat de hangers 3 dagen goed drogen.


Nadat de Prisme is opgedroogd, maak je eerst de ketting. Je hebt hiervoor een ketting van 45 cm lang nodig, kleine kettelstiften, een grote kettelstift, square beads 6mm en een square bead 12mm, en ringetjes van 8mm.


Rijg een square bead van 6mm aan een kettelstift met behulp van een rondneustang, buig het uiteinde van de kettelstift om, zodat je deze met een ringetje kunt sluiten. Herhaal deze handeling voor alle square beads van 6mm.


Maak 5 square beads van 6mm aan de ringetjes vast en hang deze aan het ene uiteinde van de ketting. Doe hetzelfde voor de andere kant van de ketting.


Rijg een square bead van 12mm aan een grote kettelstift en sluit deze met behulp van je rondneustang. Maak aan elke kant 2 hangers met 2 oogjes vast aan de 5 square beads. Daarna maak je een square bead van 6mm aan elke kant vast. Hang alles aan elkaar met behulp van een ring die eveneens door het oogje van de square bead van 12mm gehaakt wordt.


Daaronder maak je de laatste 2 hangers met 2 oogjes vast, met daartussen de square beads van 6mm. Sluit af met een hanger met 1 oogje.


Voor de armband voeg je elke keer een square bead van 6mm tussen de 6 hangers met 2 oogjes.

Sluit af met een magnetische sluiting.

Maak de oorbellen met een square bead van 6mm.


Ten slotte kun je nog een laagje 3D-Lack van Viva Decor toevoegen om een wat voller effect te creëren. Laat het geheel goed drogen.

Hieronder nog een aantal voorbeelden van combinaties met verschillende kleuren.Heel veel plezier en succes bij het maken!

Anne-Marie.

Geen opmerkingen:

Kippers.