dinsdag 6 september 2016

Just wanted to say Hi!


Hallo allemaal,


Just wanted to say Hi    
Op een hele warme dag kreeg ik inspiratie voor deze kaart met de vrolijke speelse Kool Kat stempel op een wakeboard, voor een instant zomers gevoel. De stempels van Penny Black zijn echt super om mee te werken, met de zeer fijne details stempelen ze perfect vanaf de eerste afdruk.

Ik ben begonnen met een dubbele kaart van Papicolor Anjerwit, uit crème heb ik een iets kleinere enkele kaart gesneden en een daaruit heb ik een vierkant gesneden om zo een frame te maken voor de stempel. 

Van Papicolor Azuurblauw en Turkoois heb ik met de Sizzix Scallop stans "golven" gestanst, de eerste "golf" heb ik achter het frame geplakt, de rest op de voorkant. 
Van Papicolor Felroze en Babyroze heb ik repen gesneden om achter de zijkanten en bovenkant te plakken, voor het opplakken heb ik alle randjes opgeruwd voor een speels effect.Ik heb de Kool kat stempel van Penny Black met Memento Tuxedo Black gestempeld. Over de stempelafdruk heb ik een stukje papier gelegd en wat druppels rondom de afbeelding aangebracht, voor een speels watereffect en zo is de achtergrond niet zo wit.


Op de golven heb ik met de Glitter-Pen - Azurblau wat glitter accenten aangebracht.De stempel heb ik ingekleurd met Faber Castell Pitt pastel potloden. Wat ik het leuke van deze potloden vind, is dat je met 1 kleur een heel mooi kleurverloop kunt maken met een doezelaar. Ik heb voor het inkleuren van deze stempel maar 4 kleuren gebruikt


Daarna heb ik de afbeelding achter het frame geplakt en het geheel op de kaart, hij is toch echt super vrolijk geworden:-)   Heel veel knutselplezier! 

Geen opmerkingen:

Kippers.