woensdag 7 september 2016

Mery Christmas met Sneak peak KreavakHallo allemaal,

Op de Kreavak beurs 11 en 12 september mag ik een demo geven met de schitterende Creative Expression stansen en de leuke Penny Black stempels in combinatie met de ZIG clean color brush pennen. Jippie!! Ik heb er al zin in. Hierbij alvast een kaart die ik gemaakt hebt met de nieuwe Festive Collection serie van Creative Expressions.  
De achtergrond is gemaakt met de hele mooie Poinsettia mini background stans en uitgestanst met wit cardstock op een witte achtergrond. De stempel van de kerstman is ook van CE en ingekleurd met de leuke ZIG clean Colour brush pennen.
 De poinsettia bloem bestaat uit een set van een stempel en een stans. Je stempelt eerst en daarna stans je hem zo uit. Leuk effect. De takjes eronder is ook een stans van Creative Expressions.
De tekst stempel Ho, Ho, Ho komt van de leuke stempelset Santa's Sentiments.
 Verder ga ik nog lekker aan de slag met de andere stansen en stempels voor de Kreavak beurs en de Kreadoe. Hierbij een een sneak peek van een aantal nieuwe stansen waar ik nog mee bezig ben.  

En super leuk dat Kippers hobby nu ook de mooie stempels van Penny Black gaat verkopen. Deze laat ik je ook zien op de Kreavak en Kreadoe beurs.

Dit was mijn creatie voor deze week. Bedankt voor je aandacht en nog een hele fijne dag!


Creatieve groetjes, Vera Gieszen

1 opmerking:

Joyce Jansen zei

Super leuk Vera! Ik kom zondag even gezellig kijken.
Groetjes Joyce

Kippers.