donderdag 22 september 2016

Oostenrijk in de winter


Hallo blog maatjes,

Vandaag mag ik jullie een kaartje laten zien met de Marianne Design materialen die eind van deze week te verkrijgen zijn. Wat een schitterende mallen weer, zeker om kerst kaarten mee te maken.
De leuke Oostenrijkse huisjes en de super mooie mal van Anja van Laar staan centraal deze keer.
Samen met Papicolor Original cardstock, de nieuwe sparrenbomen mal en wat sneeuw versiering is het deze kaart geworden.

De basis is een vierkante hagelwitte kaart van 15 x 15 cm met daarop hagelwit van 14,5 x 14, 5 wat aan de randen is geruwd. Neem hagelwit van 13,3 x 13, 5 en stans hier de cirkel mal uit, ruw ook deze randen. Spons met Memento dew drops als het papier nog in de mal zit en spons ook de randen mee. Spons met een schuimrubber kwastje voor de lucht in de bovenste ronding van de cirkel met paper soft color wat wolkjes. Stans de Austrian Village uit nootbruin en stans ze nogmaals uit hagelwit. Knip van het wit de daken en de hekjes uit en plak ze op de bruine huisjes. Plak er voor de achtergrond een klein stukje ravenzwart achter. Stans de horizon forrest uit olijfgroen.
Plak dan alles op de kaart zoals op de foto en bewerk als alles goed droog is met de 3 d Sneeuw.Met een klein kwastje heb ik ruim de sneeuw opgebracht, op deze foto iets beter te zien.


Het was weer een feestje om met deze nieuwe materialen te mogen werken. 
Ik hoop dat jullie hier ook nog wat leuke ideetjes uit kunnen halen voor jullie creaties.
Hele fijne dag en groetjes van Thea.
Willen jullie nog meer van mijn creaties zien, kom dan eens langs op mijn eigen blog.

1 opmerking:

roelie zei

mooi winters tafereeltje martine van marianne

gr roelie

Kippers.