woensdag 21 september 2016

Its the season to be jollyOp de Kreavak mocht ik een demo geven met de mooie stansen en stempels van Creative Expressions. Hele gedetailleerde stansen die super fijn uitstansen. En was het leuk op de Kreavak beurs en een eer om voor Kippershobby een demo te mogen verzorgen. Bijgaande kaart heb ik voor de beurs gemaakt.

De omlijsting op de kaart komt van de stans Poinsettia mini back ground die ik  met kraft cardstock heb uitgestanst en geplakt op zwart cardstock. Op de witte achtergrond heb ik eerst de woorden Tripple Merry Cristmas geplakt en daarna de omlijsting eroverheen.
Het label komt van de stans Poinsettia, corner, border and tag. Het label heb ik met zwart cardstock gestanst en daarna op kraft geplakt en met de buitenste randstans ook het kraft uitgestanst zodat het precies op elkaar past.
Dit was mijn creatie weer voor deze week. Nog een hele fijne dag!
Groetjes Vera

1 opmerking:

roelie zei

mooi deze kaart ik ben ook fan van creative exspresions

gr roelie

Kippers.