donderdag 29 september 2016

Werken met viva decor eiseffekt

Hallo allemaal 

Vandaag laat ik in een filmpje zien hoe je met Eiseffekt  van Vivia decor werkt.
Dit is een leuk product waarmee je hele leuke dingen kan maken die super simpel zijn.
Er zijn 2 kleuren Eis effekt namelijk wit
 en holo verder laat ik gebruik ik eiskristall  in het filmpje als een soort van sneeuw in de plastic Medaillon 
In de ene medaillon heb ik mirror silber  van Viva decor gebruikt. Op de buitenkant zit het eiseffekt holo.
In de binnenkant en buitenkant van de medaillon ( kerstballen) heb ik een sizzix stans gebruikt Elegant Deer en ook aan de binnenkant van het ene potje zit deze stans vast geplakt.Verder heb ik het afgewerkt met een strik waarin kerstbelletjes Cross, Silver Mix verwerkt zijn. Verder heb ik de kaarsen bewerkt met de witte en holo Eiseffekt van Viva Decor. 
Veel plezier met het filmpje 

Groetjes Kitty Franken


                       

1 opmerking:

Gina Bloyaert zei

Dag Kitty,
Een leuk idee om met de feestdagen neer te zetten gezellig toch!!
Bedankt om het te delen. Mvg Gina

Kippers.