donderdag 15 september 2016

Sizzix Big Shot express elektrische machineHallo allemaal, 

Vandaag laat ik zien hoe je met de Sizzix Big Shot express machine  en hoe je het beste met de platen kan werken. Ik heb oa laten zien dat je heel gemakkelijk embost met de embossing set, deze set bestaat uit een zwarte onder plaat Premium Crease Pad, Extended (Big Shot)  en de embossing mat Silicone Rubber (Big Shot) . In het voorbeeld gebruik ik de label stans Tag Collection 
en de dikke stans van het mannetje Dapper 
De Cut-ies die ik gebruik is uit de serie Ocean babies  - Seahorse-Hearts 
Veel plezier met het filmpje en heb je nog vragen? Gewoon vragen we helpen u graag. 

Groetjes Kitty Franken 
Op mijn blog staan nog veel meer leuke ideeën www.kittyfranken.blogspot.nl 

Geen opmerkingen:

Kippers.