zaterdag 3 september 2016

Notitieboekje Frozen Forest


Hallo allemaal,

Deze keer wil ik jullie een notitieboekje laten zien wat ik gepimpt heb met de nieuwe Frozen Forest lijn van Studio Light.

Dit soort notitieboekjes zijn altijd leuk om weg te geven. Deze keer heb ik het in een winters sfeertje gedaan, maar het kan natuurlijk ook altijd leuk voor een verjaardag of zomaar.


Ik heb hiervoor een A5 notitieboekje van de Hema gebruikt, een mooi groot formaat zodat je er ook lekker wat op kwijt kan.


De mooie bloemen rechts boven zitten al op het designpapier uit de Frozen Forest lijn. Aan de linkerkant ook nog 3 "brads", dit komt ook van een stansvel. Ook de mooie ovaal met de tekst Merry Christmas komt van ditzelfde stansvel.

De mooie banner All Hearts Come Home for Christmas heb ik lichtjes gebogen opgeplakt zodat het net iets mooier uitkomt op het project.


In het midden een prachtig winters plaatje, hiervoor het ik het stansvel EASYFF534 gebruikt. Achter het plaatje heb ik de prachtige Doily van Tim Holtz verwerkt. Dit is echt een super mooie mal om te verwerken.

Om deze mal goed uit te snijden met mijn Big Shot gebruik ik altijd de Precision Base plate. Dit is voor mij echt een onmisbare plaat. De meest gedetailleerde mallen kan je hier makkelijk mee uitstansen.Onder in de hoeken heb ik nog wat metalen hoekjes verwerkt. Op de hoekjes heb ik wat Crackle Paint White gesmeerd.Verder voor de decoratie nog wat dennenappels, sneeuwbolletjes en wat prachtige bruine takken. Deze takken heb ik uitgestanst met de Holiday Greens stans van Sizzix. In de verpakking zitten 4 verschillende kersttakken.

Ik hoop dat ik jullie met dit notitieboekje kan inspireren. Wens jullie nog een hele fijne en gezellige dag.


1 opmerking:

roelie zei

prachtig notitie boekje van deze mooie winter serie

gr roelie

Kippers.