vrijdag 1 juli 2016

ATC voor jou!

Goedemorgen allemaal,

Vandaag laat ik jullie weer wat ATC kaartjes zien.
Hoe je een ATC maakt en aan wat voor een afmetingen hij moet voldoen lees je hier.

Ik maakte gebruik van de standaard kaartjes van Dutch Doobadoo. Ik heb design papier 8,5x5,9 gesneden en erop geplakt. De achtergrond heb ik bewerkt met twee kleuren inkt en een polybesa stencil. Deze stencils zijn zeer geschikt voor ATC omdat ze precies het formaat hebben. Ook kun je handig aan een ring maken zodat je ze altijd bij de hand hebt.

 Met roze en blauwe cardstock heb ik een randje gemaakt. Voor ik het randje erop heb geplakt heb ik hem eerst met inkt bewerkt. Omdat deze ATC's aan een klein cadeautje hangen heb ik er "voor jou" op gestempeld.
De takjes zijn van creative expresions.
De vlinders heb ik bewerkt met dezelfde inkt als op de achtergrond. De pareltjes zijn gemaakt met Perlenpen van Viva Decor.

Dit waren mijn ATC's weer.

Groetjes Joyce

1 opmerking:

roelie zei

mooie atc kaartjes met de vlinders

gr roelie

Kippers.