vrijdag 29 juli 2016

Especially for You

Hoi allemaal.

Mijn vriendin is 40 geworden, een leuke leeftijd en daar hoor een speciale kaart bij. 
Ik ben aan de slag gegaan met de Dutch Shape Art label Mirror.


Voor de basis heb ik wit stevig cardstock gebruikt en de andere twee uit design papier getekend en geknipt, er tussen heb ik nog wat tule geplakt. De label is versiert met bestaande diecuts uit het papier, een rand opgebouwd met lint en kant, bloemen erover.

Voor de 40 heb ik de Dutch Stencil art numbers 2 gebruikt. Deze bouw je in twee lagen op, de onderste laag is hier wit cardstock en de bovenste laag met design papier. De cijfers heb ik met 3D kit geplakt zodat ze meer uit de kaart springen.De 40 ook bewerkt met de Dutch Doobadoo pearl pen white
 De parels aangezet zoals de cijfers lopen.

Zo maak je een persoonlijke verjaardags kaart met de leuke stencil art numbers van Dutch Doobadoo.


1 opmerking:

roelie zei

prachtig christa

gr roelie

Kippers.