zaterdag 9 juli 2016

Hooray!


Hallo allemaal,

Vandaag wil ik jullie weer een kaartje laten zien waarbij ik de achtergrond heb gemaakt met de 4" ronde Gelli Plate. Ik blijf het toch leuk vinden om te werken met de Gelli Plate.

Omdat ik er een zee sfeertje van wilde maken op de kaart heb ik er de mooie Stripes Mask stencil van Dutch Doobadoo bij gebruikt. Ik heb met de Memento inkt eerst kleurtjes aangebracht op de Gelli Plate, dit uitgerold met de Brayer. Daarna de mask erop gelegd en weer met de Brayer er overheen zodat je het motief in de Gelli Plate krijgt. Daarna kan je de print overbrengen op je kaart.

Ik ben aan de slag gegaan met de leuke CUT-ies Ocean Babies lijn. Ik heb hiervoor het stempelset gebruikt. Deze stempels heb ik ingekleurd met de Gansai Tambi.


 De golfrand van Noor! Design past er super leuk bij hé? Deze heb ik met wat foamtape opgeplakt zodat het iets hoger ligt. Ook het zeewier is gemaakt met een stansje van Noor! Design.
Op het zeewier heb ik nog wat druppels gemaakt met de 3D gloss.

Verder ter decoratie nog een beetje visnet en wat schelpjes gebruikt.


Voor de basiskaart heb ik Kraft cardstock gebruikt. Ik heb dit gesneden op 14,5 x 29 cm. Dit gerild op 14,5, 17 en 19,5 cm. De achterste flap heb ik met dubbelzijdig tape vastgeplakt. Zo heb je een mooie staande kaart en achterop kan je nog je wens schrijven.

Ik hoop dat ik jullie hiermee wat inspiratie kan geven. Wens jullie nog een hele fijne dag.


1 opmerking:

roelie zei

wauw prachtige jenine heel mooi gedan alles past zo mooi bij elkaar

gr roelie

Kippers.