zaterdag 23 juli 2016

Especially for you

Vandaag mag ik jullie weer iets laten zien. Voor deze kaart ben ik aan de slag gegaan met allerlei stansjes van Sizzix. Sizzix heeft echt super mooie mallen in het assortiment. 
Het papier wat ik hiervoor heb gebruikt is het nieuwe A4 paperpad Lavendel van Joy! Crafts. In de verpakking zitten 8 vel dubbelzijdig A4 papier.

Als eerste heb ik een stuk Papicolor Hagelwit van 11 x 11 cm genomen, hierop heb ik in de hoek de stansmal Mixed Media 3 gebruikt. In de verpakking zitten 3 mooie stansmallen. Daarachter heb ik designpapier geplakt uit het Lavendel Paperpad.

Dit geheel heb ik met wat foamtape op de onderkaart geplakt zodat het net iets hoger ligt.


Uiteraard kan een flinke bloementoef op mijn projecten niet ontbreken. Achter de bloementoef heb ik de mooie Leafy Lane blaadjes gebruikt. Deze heb ik uit het groene designpapier gestansd. Op de blaadjes en de bloemen heb ik nog wat Crackle Paint White gebruikt.


De grote vlinder is uitgestansd met de Detailed Butterflies stans van Sizzix. In de verpakking zitten in totaal 4 stansmallen om 2 verschillende modellen vlinders te maken. In het midden heb ik een wasknijpertje geplakt met daarop een stukje scrapperfloss. Ik heb de vlinder alleen in het midden vastgeplakt op de kaart zodat de vleugels wel echt mooi omhoog blijven staan.

Ook heb ik nog de mooie Scribbles & Splats stans van Sizzix verwerkt op deze creatie.

 

Om de kaart te laten staan heb ik een onderkaart van 15 x 30 cm genomen, deze gerild op 15 - 17,5 - 20 cm. Het uiteinde met dubbelzijdig tape vastgeplakt. Op deze manier blijft de kaart ook goed staan.

Ik hoop dat ik jullie hier weer mee kan inspireren. Wens jullie nog een hele fijne en gezellige dag.

2 opmerkingen:

BRINS DE LAVANDE zei

Très très jolie, je vais la faire ! Merci.

roelie zei

super mooi deze kaart

prachtig tafereeltje

gr roelie

Kippers.