woensdag 13 juli 2016

Je wordt mamaHallo allemaal,
Dit keer heb ik een kaartje gemaakt voor iemand die zwanger is. Ik heb alle randjes van het papier bewerkt met bruine Paper Soft Color
De bloemen heb ik gemaakt van designpapier en de mooie stansjes van Creative Expressions.

De vorm van de kaart heb ik gemaakt dmv een shape art mal van Dutch Doobadoo. Alle designpapiertjes heb ik een stiksteekje gegeven met mijn mini naaimachine. Zoals je ziet heb ik ook de bloemen en takjes bewerkt met wat bruine Paper Soft Color van Viva Decor.


 De basis van de kaart is kraft cardstock en gebruikt desingpapier is van Marianne Design, Eline's Babies PinkPlaatje is van Studio Light. De tekst die ik gebruikt heb komt uit een set van Joy!Crafts Clearstamps Buttons en deze heb ik gestempeld met Memento Rich Cocoa.

Verder heb ik nog ticketsronde stans en randstans gebruikt op mijn kaart. Deze zijn allemaal van Joy!Crafts.

Wat vinden jullie ervan?

2 opmerkingen:

Joyce Jansen zei

Prachtige kaart!
Groetjes Joyce

roelie zei

heel mooi deze kaart zal ze blij mee zijn

gr roelie

Kippers.