zondag 17 juli 2016

MDF shadowbox

Hallo Allemaal,

Het leukste om te maken vind ik persoonlijke cadeautjes,
En die zijn ook nog eens ontzettend leuk om te geven!
Deze collage heb ik gemaakt voor het vriendinnetje van mijn dochter, ze kijkt altijd vol bewondering naar al mijn knutselwerkjes en collages die bij ons in huis hangen.
Dus leek het me leuk om voor haar ook zo'n collage te maken.


De Basis voor deze collage is gemaakt met de MDF shadowbox
van Dutch Doobadoo,
Die heb ik bewerkt met blauwe acrylverf en daarna heb ik hem voorzien van een laagje crackle paint 
Dat geeft zo'n gaaf resultaat!


Nadat de crackle goed gedroogd is, heb ik er een laagje inka gold dit geeft een mooie blauwe glans over je MDF, en die heb ik een beetje "verouderd" door er met de paper soft walnut brown erover heen te gaan. De mooie vriendschaps- tekst uit een stans van creative expressions.
Hij past precies bij dit geheel!


Vervolgens heb ik de foto's achter de vlakjes geplakt en heb ik het geheel afgewerkt met de lieve takjes van creative expressions berry spring en gecombineerd met de oprol roosjes van Marianne Design.
Onder die bloemen heb ik voor de wat extra volume gezorgd door er wat meeldraden onder te plakken.


en de leuke vlinders
 komen uit een stansvel van Studio Light.
1 opmerking:

Joyce Jansen zei

Super gaaf geworden Martine!
Groetjes Joyce

Kippers.