vrijdag 15 juli 2016

Romantische kaart


Als nieuw DT lid van Kippers Hobby wil ik me graag even aan jullie voorstellen.
Mijn naam is Thea Wildeman, ben getrouwd met Hans en hebben 3 kinderen met aanhang en 4 kleinzoons.
Ben ± 10 jaar geleden begonnen met kaarten maken, eerst zoals vele andere dames met borduren en een 3D plaatje erop.
Wat is er in die 10 jaar veel veranderd op hobby gebied en wat worden we toch vreselijk verwend met de nieuwe artikelen die er elke maand uitkomen, er is voor elk wat wils.
Sinds een aantal jaren zit ik met veel plezier in het designteam van Marianne Design en ± 2jaar in het DT team van Papicolor, wat heel leuk is om te doen. Ben ook heel trots dat ik ben uitgenodigd om in het DT team van Kippers Hobby deel te mogen nemen.
Al met al ben ik dagelijks bezig met papier, mallen, verf e.d.
Vandaag wil ik jullie deze kaart laten zien, hij is gemaakt met de nieuwste mallen van Marianne Design.De basis is ecru cardstock van 15 x 30 cm, vouw en ril op 15 cm. Daarop cardstock van 14,5 x 14, 5 cm en maak de randen ruw en spons deze rondom met de inkt. Snij cardstock van 14 x 14 cm en stans rechts onder de Flower corner uit. Spons met de Memento Dew drop als het cardstock nog in de mal zit voor een mooi effect. Stans alle mallen uit ecru en spons ook deze met de Memento Dew drop.Bij de bomen en het gras zijn de buitenste randen bewerkt met de inkt. Plak met kit het bruidspaar op de brug en plak de brug weer met kit op de kaart zodat dit ook weer wat naar voren komt. Plak nu alles op de kaart zoals op de foto. Werk af met de perlen-pen.
Hoop dat jullie er wat leuke ideetjes uit kunnen halen.

Hele fijne en  gezellige dag.
Groetjes Thea Wildeman. 
Kippers.