vrijdag 3 juni 2016

Shaker ATC cards

Goedemorgen allemaal,

Onlangs maakte ik deze shaker atc's.


Ik maakte gebruik van de mooie standaard kaartjes van Dutch Doobadoo. Atc staat voor Artist Trading Card. Een atc heeft altijd dezelfde afmeting 8,9x6,4cm. Je maakt een serie (hoeveel mag je zelf invullen) die je aan de achterkant voorziet van een datum, nummer en naam eventueel nog een handetekening. Marianne design heeft hier een handige stempel voor. De voorkant kun je helemaal naar eigen wens maken. Je kan alles erop maken zolang je maar aan de afmeting voldoet.
En het leukste is dus dat je ze met anderen kunt ruilen!

Shaker Atc:

Ik heb design papier 8,5x5,9 gesneden en erop geplakt. Vervolgens heb ik nog 4x hetzelfde formaat gesneden en daar een "raampje" uit gestanst. Om het raampje dicht te maken plak je een stuk stevig plastic bijvoorbeeld mica erop.

Ik heb gekozen voor een "zee thema". Voor het koraal heb ik de mal van een boom gebruikt. Hier heb ik vervolgens nog wat met Inka Gold bewerkte schelpjes opgeplakt. De shaker onderdelen kun je volledig naar wens invullen. Ik heb gekozen voor kleine visjes.

Plak aan de achterkant van het raam 3-d tape, zodat hij helemaal gesloten is. Leg je losse onderdelen op je atc en plak het raam er bovenop. Omdat je aan de zijkant het 3-d tape zag vond ik het wel leuk om er een touwtje omheen te lijmen.

Groetjes Joyce Jansen

1 opmerking:

roelie zei

super leuke atc kaartjes

gr roelie

Kippers.