maandag 13 februari 2017

Woodland scene kaartHallo Allemaal,

De woodland scene stans van Penny Black is een mini bostafereeltje, compleet met verschillende dieren, echt heel schattig. Ik het een achtergrond van blauw en groen gebruikt voor het echte "buitengevoel"De achtergrond heb ik gemaakt met waterart papier en memento inkt, de inkt heb ik op een stempelblok aangebracht en verdund met wat water om er een verf van te maken De woodland scene heb ik gestanst uit Papicolor papier, en door delen weg te knippen heb ik hem wat breder gemaakt.


Met Memento heb ik wat kleur aangebracht.


Ik heb ook uit kraftpapier gestanst om wat meer diepte te krijgen plak ik de laagjes op elkaar.


De kaart heb ik van Papicolor Babyblauw en Anjerwit gemaakt, in het blauw heb ik met de hearts embossingfolder wat reliëf aangebracht.Alle uitgestanste delen heb ik op de achtergrond geplakt en het geheel op de kaart.

Veel knutselplezier!

Geen opmerkingen:

Kippers.