woensdag 8 februari 2017

Beautiful Heart


Hallo allemaal,

Ik mag weer een blogpost verzorgen voor het Kippers dt blog. Ik heb deze keer een mdf huisje opgepimpt.

Ik ben begonnen met het onbeschilderd huisje. Ik heb het mdf eerst bewerkt met gesso. Daarna heb ik gewerkt met chalky vintage look antikrosa van viva. Eigenlijk hoef je niet als eerste laag gesso te gebruiken, maar ik heb de chalky op het einde wat opgeschuurd zodat ik wat witte accenten kreeg. Ik heb nog een speciale finish laag aangebracht met chalky wachs van viva


De tekst komt van een van de nieuwe stempels van Penny Black . De teksten zijn zooo mooi. Ik heb de stempel bewerkt met versamark. Daarna heb ik witte embossingpoeder aangebracht en dit verhit met de heattool
.

Om het geheel af te maken heb ik weer een swirl aangebracht van prima marketing en heb ik hartjes aan gebracht met de hartjes mask van dutch doobadoo. Dit heb ik gedaan met inka gold van viva.

Ik hoop dat ik jullie weer heb kunnen inspireren en dat jullie dit een leuk project vinden. Tot de volgende keer.Liefs,
Karen

Geen opmerkingen:

Kippers.