vrijdag 17 februari 2017

emmertje voor de zee
Hallo allemaal,
Wat leuk om jullie hier als gastdesigner een creatie te mogen laten zien.

Ik heb gekozen voor de Shape Art van de emmer van Dutch Doobadoo.
De basis heb ik uit kraftkarton gemaakt, door de shape art hier op te leggen en met een zacht potlood deze om te trekken en vervolgens uit te snijden/knippen. Ook heb ik de shape art uit designpapier getekend en geknipt. De voorkant heeft een opening/doorkijk waarbij ik de punten heb ingesneden en omgekruld.


In deze opening/doorkijk heb ik een schudgedeelte gemaakt waar ik wat eiskristallen van Viva in heb gedaan. De versieringen zijn gemaakt met stansjes van Noor!Design.
Het zeewier 6002/0496 heb ik in twee kleuren groen uitgestanst en de wegwijzerbordjes 6002/0495 heb ik weer uit kraftpapier gestanst en door de stansjes heen voorzien van wat bruine  inkt.


En in de emmer heb ik een label gemaakt. Gewoon simpelweg een lange strook kraftpapier met designpapier erop.  Op deze label heb ik een cirkel geplakt waar ik een stempel van een zeepaardje op heb gestempeld. Deze cirkel zit op de label, precies zo geplakt dat hij door de opening komt kijken.
Bovenaan de label heb ik nog een soort vlag gemaakt door een strook te knippen van designpapier en deze aan 1 kant om te rollen en aan de andere kant een hoekje uit te knippen. Deze zit aan de label bevestigd met een beetje lijm en een touwtje. 


En hier nog even het label uit de emmer.
Alles lekker in zee stijl, waar ik zelf er dol op ben.

Ik hoop dat jullie het op een ideetje heeft gebracht, het was voor mij in elk geval
leuk om voor jullie een gastdesigner bericht te plaatsen.

Liefs Janet

1 opmerking:

Ghea zei

Wat een ontzettend leuk emmertje, daar speel je toch graag mee op het strand.....een toppertje Janet

Kippers.