zaterdag 4 februari 2017

voor valentijn


Hallo allemaal,

Ik heb een 3 tal valentijnkaarten gemaakt.

De basis voor deze dubbele kaart is Papicolor cardstock Abrikoos van 15 x 15 cm. Bouw de voorkant op met designpapier van 14,5 x 14,5. Abrikoos van 14 x 14 cm en Designpapier van 13,5 x 13, 5 cm. Maak de randen ruw en spons met Versafine satin red. Stans uit Abrikoos het grote hart en de retro border. Uit Designpapier het kleinere hart. Ruw de randen van de harten af en spons ze met de inkt. stans uit hagelwit de 2 kleine hartjes en 8 hartjes uit rood. Stempel de tekst en de dots op abrikoos, stans uit en plak ze op de witte hartjes. Maak van de 8 rode hartjes een bloem. Stans de Fern uit groen. Stempel wat tekst op een randje van 1 cm en plak deze over de retro border.
Plak nu alles op de kaart zoals op de foto.





De basis is een dubbele hagelwitte Papicolor cardstock van 15 x 15 cm. Snij Abrikoos van 14, 5 x 14, 5 en Designpapier van 14 x 14 cm. plak recht op het designpapier een aparte strook van 15 x 5 cm en plak hieronder een smal kantje.Spons rondom allemaal met Versafine Satin red. Plak op het brede lint designpapier wat iets kleiner is dan het lint. Plak hierop het smalle lint en plak de hele rand op de rechter strook van de kaart. ( Plak boven en onder aan de achterkant vast ) Stans de hartjes uit rood en de kleine hartjes uit hagelwit en stans de tekst. Maak 3 vlaggetjes van hagelwit en sla deze om een paperclips. Plak hierop de hartjes en bevestig de paperclips aan het lint. Stans de Love Tekst uit abrikoos en spons deze met de inkt. Plak alles zoals op de foto en plak als laatste het bloemetje met daarachter de lieve harten pinnetjes.



Stans uit hagelwit de 3 grootste harten en uit Designpapier de 3 kleinere harten. Stans 6 x uit rood de kleine hartjes en uit hagelwit 6 kleine hartjes en spons de harten en stempel de dots met versafine satin red. Plak de kleine witte hartjes op de rode. Plak bij 3 hartjes de zijkanten aan elkaar. Stans uit rood de tassel en maak er een kwastje van. Laat het kwastje tussen de 3 hartjes uitkomen. Plak alles op de harten zoals op de foto. Plak de hartjes pinnen onder het hartje uit. Plak deze 3 harten met een klein afstandje van elkaar op het lint en let er op dat er een lus wordt gemaakt aan de bovenkant om op te hangen. Bevestig aan de onderkant de 3 hartjes met het kwastje en maak een strik voor elke onderkant van de harten. Stans uit groen 6 Ferns. Plak de bloemetjes met de takjes en wat harten pinnetjes er onderuit.

Groetjes Thea Wildeman

1 opmerking:

Crea Ankie zei

Wat een Super mooie Crea's Thea !!

Kippers.