donderdag 9 februari 2017

vrolijk pasen

Goede morgen Blogmaatjes,


Vandaag heb ik eens heel iets anders gemaakt als jullie van mij gewend zijn. Samen met de leuke mallen van Dutch Doobadoo, artikelen februari Marianne DesignPapicolor Original en de schattige Cool kids Cut-ies heb ik deze paaskaart gemaakt

Snij 2 x de mal van DDD uit anjerwit en beplak deze met designpapier. Ril één mal op de korte kant door de helft en maak er een scherpe vouw in. Plak tape of lijm net boven de rand en leg de andere mal overdwars aan de onderkant. Gebruik van de achterste mal het ondergedeelte als standaard. Knip hem gelijk met de voorkant. Stans de LR0455 uit anjerwit van 10, 5 x 10 cm en plak het plaatje hier op. Stans uit anjerwit de Cut-ies 20061 en 20065 en spons deze met Memento London Fog, stempel de gezichtjes 20067 op de konijntjes.


Stans uit kraft de hek, leg hierop de Cut-ies en knip langs de randen af. Stans uit anjerwit een middenmaat stans uit de CR1391 en plak hierop de grootste Cut-ie. Met de Gelli Plate heb ik wat kleurtjes gemengd en daar de eieren uit gestanst.


Stempel de tekst op een stukje anjerwit, laat de onderkant recht maar knip boven langs de letters af.
Plak nu alles op de kaart zoals op de foto. Stans twee takjes LR0403 uit gras groen plak hierop een rijtje bloemetjes. Steek 2 kleine labels achter het plaatje. Plak een randje plakpareltjes langs de rand van het plaatje en maak als laatste een roze strik voor links bovenin.
Hoop dat jullie hier weer leuke ideetjes uit kunnen halen voor eigen gebruik.
Hele fijne dag en tot de volgende post weer.

Groetjes Thea.

Geen opmerkingen:

Kippers.