donderdag 2 februari 2017

Shine en reflexperlen achtergrondHallo Allemaal,


Soms ben je weleens bezig met een project en bedenk je een techniek die zo mooi is dat je er helemaal vrolijk van wordt:-) Dat geldt hier voor de achtergrond van deze kaart, die is zo mooi geworden ik werd er helemaal blij van toen ik ermee bezig was. Mijn advies probeer het eens uit, want het is ook nog eens heel makkelijk.Op Papicolor papier heb ik dubbelzijdig plakfolie geplakt. Het sjabloon heb ik hierop gelegd, met een plat penseeltje heb ik shine aangebracht, door te deppen en te vegen.
Het sjabloon heb ik eraf gehaald en toen heb ik de reflexperlen erop gestrooid, aangedrukt en het overtollige eraf geschud, en klaar is de achtergrond, heel eenvoudig toch.
De bloemen heb ik gestanst en het midden gekleurd met memento, daarna heb ik de bloemen met water gesprayd en gekreukt.
Na het drogen heb ik ze in elkaar geplakt en afgewerkt met een hartje uit de perlen pen.
De Penny Black vogel heb ik 3 keer gestanst en op elkaar geplakt, zo springt hij er iets meer uit. Daarna heb ik alle onderdelen op de kaart geplakt.
Tip: is dit niet jou kleur of wil je lekker knal, er zijn 14 kleuren shine om uit te kiezen

Heel veel knutselplezier!

3 opmerkingen:

Hetty P. zei

Wat een leuke techniekkaart heb je met de materialen gemaakt.
Shine ken ik wel al, maar de andere nog niet ...

Hetty P. zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Gerry's Craft Room zei

Dankjewel Hetty!

Kippers.