woensdag 3 augustus 2016

Zin in zomer

Hallo allemaal,

De nieuwe Romantic Summer lijn van Studio light is uit.
Wat een gave nieuwe dingen allemaal!
Het is een complete papier lijn met bijpassende uni paperpads, stempels, stans-en embossingmallen, sjablonen en stencils.
Één van de stans-en embossingmallen is het strandhuisje, deze is zo gaaf het deurtje kan opengezet worden. Ik ben er helemaal dol op en heb het meteen verwerkt op mijn kaart.Zoals op deze foto goed te zien is heb er een trapjeskaart van gemaakt met één trapje ervoor waarop ik de randmal met schelpen heb verwerkt. op deze manier wordt het een echt strandtafereeltje.
De basis voor deze kaart is een dubbele kraftkaart van 14,8 x 14,8 cm.


Voor het strand en de zee heb ik zandkleurig en helderblauw designpapier uit de paperpads gebruikt.
Ik heb beide gescheurd en daarna op lengte gesneden.
Achter het blauwe gescheurde randje heb ik ook nog een randje verbandgaas geplakt.


Het deurtje heb ik gestanst uit roze designpapier. Door de mal op kop op kraftpapier te leggen en over te trekken krijg je een net wat grote vorm van het huisje. Ik heb de vorm uitgeknipt en daarna het roze huisje er op geplakt.  Daarna heb ik uit kraft het randje van het dak gestanst en met 3D foampads op het huisje geplakt. Het huisje is in zijn geheel ook in 3D op de kaart geplakt.
verder heb ik de tekst Zin in Zomer links boven in de hoek gestempeld.
De visjes zijn ook uit roze designpapier gestanst en in "de zee" geplakt.
Met de paper pen heb ik nog wat waterdruppels rond de vissen aangebracht.


Op "het strand"heb ik een grasjepaaltjesschelpen en teenslippers geplakt.
Ze zijn allemaal uitgestanst met de nieuwe mallen.


Voor het trapje heb ik een stuk kraftpapier gesneden op  10 x 14,8 cm. Deze strook heb ik gerild op 2 en 4 cm. Het grote deel van 6 cm plak je binnen in de grote kaart vast.
Op het trapje heb ik een stukje blauw designpapier geplakt en daarop de uitgestanste schelpenrand.
De schelpenrand heb ik uit lichtbruin gestanst en geplakt op lichtroze.
Alle geëmboste delen heb ik bewerkt met bruine inkt.
Verder heb ik hier en daar een witte plakparel geplakt.

Ik hoop dat ik jullie weer heb kunnen inspireren, tot de volgende keer!


Geen opmerkingen:

Kippers.