dinsdag 23 augustus 2016

Op de boerderij


Hallo allemaal,


We gaan de boerderij op samen met Joy!Crafts ! Er zijn leuke nieuwe stempels die met het thema op en rond de boerderij te maken heeft. Ik heb hier de boerderij zelf gebruikt. Stempelen op kraft papier en matten op een ander kleurtje papier,


Naast het plaatje heb ik een leuke randmal van Lin & Lene gebruikt. De label die je ziet zit in het papierblok 'needles & pins' wat ik gebruikt heb. Ik heb hier een leuke knuffels tekst stempel gebruikt, een lintje erdoor en vast geplakt.

De bloemen heb ik na het stansen bewerkt met een vrolijke kleur inkt, vervolgens met een opbolpen de achterkant  van de blaadjes wat boller gemaakt, dan omgedraaid en nog een keer met het bolletje de bloempjes ingedrukt en op elkaar geplakt, zo krijg je het meer volume effect.
Gebruikte artikelen:


Ik wens jullie nog een gezellige en creatieve dag ☺Groetjes Erica 

(dit bericht is afkomstig van het joy!crafts blog)

Geen opmerkingen:

Kippers.