zondag 7 augustus 2016

LoveHallo allemaal, 
Vandaag mag ik weer een kaartje laten zien! 
Ik ben helemaal weg van die leuke huisjes van dutch doobadoo. Ik heb hem in zijn geheel nagetekend en beplakt met divers scrappapier uit de serie love&home


Die leuke stempeltjes van penny black zijn zo leuk om in te kleuren met  gansai tambi 

 Ik heb de stansjes van de boxmal  gebruikt en omdat die takjes en trap lastig te plakken zijn heb ik de achterkant van het papier beplakt met adhesive craft tape . Dit is dubbelzijdig plaktape, wat ook door de stansmachine wil. Het uitgesneden stansje krijgt een plaklaag aan de achterkant. Je hoeft dus niet meer te knoeien met lijm. Je haalt de plaklaag eraf en plakken maar!

Ik vond het leuk om een raam in de kaart te maken. Ik heb de bloembak gevuld met kleine bloemen van de boxcard mal.
De kaart is afgemaakt met een takje en bloemetjes van Marianne design. 
Beneden aan elk huisje heb ik gras geplakt

Fijne dag! 
Tjitske van der Heide

Geen opmerkingen:

Kippers.