dinsdag 23 augustus 2016

red velvet cupcake


Hallo Allemaal,

De basis is een witte kaart van Papicolor Hagelwit papier, daarop een is een stuk Papicolor rood geplakt, de zijkanten zijn gescheurd voor een "distressed look" en het papier geembost voor wat diepte. Van het ruitjespapier uit het Paper bloc - Berry Sweet heb ik repen geknipt in verschillende breedtes en de randjes geschuurd, de repen heb ik daarna opgeplakt met een borderrand van de ThinLits - Tribal Borders eronder. Van een reep stippeltjes papier uit dezelfde paper bloc heb ik 2 repen geknipt met het einde in een punt, randjes geschuurd en opgeplakt als strik onder de cupcake.


De cupcake is gestanst uit verschillende soorten papier, golfkarton en Papicolor Hagelwit en Kerstrood. Een stukje Papicolor Hagelwit is gekleurd met Memento Luxe Rhubarb Stalk en onder de "cupcake wrapper" van golfkarton geplakt, deze is ook gekleurd met dezelfde inkt.  


De cupcake topping is versierd met Radiant Amplify, de superleuke 3-dimensionale inkt van Tsukineko met pop-up effect, daarna zijn alle losse onderdelen op elkaar geplakt.

Met de Bigz Die - Heartfelt zijn hartjes gestanst, deze zijn ook gekleurd met de Memento luxe inkt en daarna afgewerkt met de laagje clear Mboss, voor een distressed look, heb ik langs de randjes een beetje zwarte inkt aangebracht en daarna nogmaals verhit met een heattool, de inkt smelt zo heel mooi mee met het embossingpoeder. 1 hartje is op de topping geplakt en het andere op een mini labeltje, het labeltje is met een stukje Jute Touw vastgemaakt. De cupcake is in zijn geheel op de kaart geplakt en als laatste heb ik een titel geprint in een "typewriter font" en in reepjes opgeplakt.   

Heel veel knutselplezier! Gerry van der Velden      

Geen opmerkingen:

Kippers.