dinsdag 23 augustus 2016

Sparkling Feathers
Hallo allemaal,

vandaag is het weer mijn beurt iets te laten zien op het blog.
Deze keer heb ik een dienblad versierd. Dit is de kleinste van het setje van 3 stuks.

Om de krijtverf look makkelijk te krijgen heb ik chalk finish medium 1 op 1 toegevoegd aan mij americana verf. Ik heb dit mengsel direct aangebracht op het kale dienblad.

Met het stencil met veren en kleine sponsjes heb ik met Maya Gold de veertjes op het dienblad gemaakt.


Ik had nog een prachtige dromenvanger liggen waarvoor ik nog geen bestemming had. En ik heb deze op een andere manier verwerkt. Ik heb drie van de veren aan de zijkant van mijn dienblad gemaakt. En de mooie hanger heb ik met Maya Gold een kleurtje gegeven en met de bloemetjes en een perlenpen versierd. Ik heb hem beruikt als flessenhanger (flesje eigen collectie).


Dit was mijn project weer.
Tot over twee weken.

Groetjes Joyce

Geen opmerkingen:

Kippers.