woensdag 30 november 2016

Little presents


Hallo Allemaal,

 Met de leuke stans van de CUT-IES serie, Little presents mini giftbag, kun je ontzettend leuke en schattige cadeauzakje maken. Ik heb er een soort tasje van gemaakt door er een koortje doorheen te halen. Je kunt er dan nog een kerstkransje in doen bijvoorbeeld en aan iemand cadeau geven.


 Ik heb 3 verschillende tasjes gemaakt met het kraftpapier van Joycraft om de ontzettend leuke stempelset little presents te laten zien. Hele mooie rand stempeltjes, teksten en figuurtjes. Sommige figuurtjes zoals de sterretjes en sneeuwvlok heb ik met de witte embossingpoeder van Mboss aangebracht.  
Om te stempelen heb ik de zwarte inkt gebruikt van memento. En sommige stempels en de lampjes heb ik wit ingekleurd met de witte paintmarker van collall.


Naast de cadeautasjes heb ik ook nog een simpele kerstkaart gemaakt met de leuke stempeltjes. Maar ik hou wel van het clean effect.

Dit is mijn creatie voor deze week. Bedankt voor de aandacht en als je op de linken klikt kom je bij de juiste materialen!!

Fijne dag nog!!  Groetjes Vera Gieszen


20083

1 opmerking:

roelie zei

super leuk gedaan

gr roelie

Kippers.