maandag 7 november 2016

Jingle all the way kaart
Op deze kaart zijn de leuke stansen van Penny Black gebruikt, in echte kerstsfeer. Als ik even met mezelf brainstorm:-) zie ik de kerkjes ook wel op een trouw- of communiekaart en met een beetje aanpassen kunnen ze best een klein dorpje vormen, je kunt er dus weer echt "all the way" mee op:-)
Op waterart papier heb ik met het ice star sjabloon, structuur pasta aangebracht. Laat het goed drogen.


De kerk en tekst heb ik gestanst en daarna Mbosswhite glitter aangebracht.
Achter de ruitjes heb ik geel vellum en daarachter wit papier geplakt (zo brand het licht in de kerk:-)Maak het papier vochtig en strooi er wat shinepearl pigment powder op, spray er daarna water over zodat het goed verdeelt, voor een leuke Mixed Media look.
Laat het drogen of blaas het droog met een heattool. Fixeer het met vernisspray of haarlak, zodat het niet afgeeft.


Van wit Papicolor heb ik stroken gescheurd om een sneeuwrand te maken.
Plak alle onderdelen op een dubbele kaart, met de sneeuwrand iets over het kerkje.

Veel knutselplezier!

Kippers.