woensdag 2 november 2016

A wish for you

Hallo Allemaal,

 Vanaf woensdag 2 november staat Kippershobby 5 dagen met een demo stand op de Kreadoe beurs in Utrecht. En ik mag daar een demo geven met de mooie materialen van Creative Expressions en Penny Black. In combinatie met de ZIG clean color brushpennen.


Bijgaand een kaart die ik meeneem naar de beurs. De stempel "Cones & Berries"van Penny Black heb ik direct op de stempel ingekleurd met de clean color stiften en toen afgedrukt. Je krijgt dan een soort aquarel effect. Heel mooi. En zo kun je een mooi scenery art plaatje maken. Dit plaatje heb ik in de kaart verwerkt.


De vorm van de kaart is een Card Art Window Mal van Dutch Doobadoo en deze met wit cardstock uitgetekend en uitgeknipt. Daarna de binnenlijnen uitgetekend op blauw papier zodat het precies op elkaar past.
 De tekst Happy Christmas is een stans van Creative Expressions. Deze heb ik met blauw papier uitgestanst en daarna op wit cardstock geplakt en eromheen uitgeknipt. Zo krijgt de tekst meer effect en zie je beter. 


 De mooie bloemen komen van de stans Christmas Rose van Creative Expressions. En de tekst die over de achtergrond gestempeld is komt van de stempelset Yuletide wishes van Penny Black.


Mocht u naar de Kreadoe komen dan kunt u de kaart in het echt bekijken. Bedankt voor de aandacht en eventuele reactie. Tot mijn volgende project.

Vriendelijke groetjes Vera

1 opmerking:

roelie zei

ook mooi zo

grn roelie

Kippers.