zaterdag 12 november 2016

Little Presents
Hoi allemaal,

Vandaag mag ik jullie weer iets laten zien op het blog. Deze keer ben ik aan de slag gegaan met de nieuwe CUT-ies Little Presents. Wat zijn deze echt super leuk! In een handomdraai heb je een klein cadeautje klaar.
Ik had thuis nog ergens een klein wit kistje staan wat nog geen bestemming had, toen ik die leuke CUT-ies zag wist ik gelijk wat ik ermee wilde doen :-)

Ik heb er een winterse box van gemaakt met allemaal kleine giftbags en gift enveloppes. Ik heb er nu nog niks in gedaan, maar tegen de tijd als ik weet wie ik hem cadeau ga geven ga ik er nog wat kleine cadeautjes instoppen.


Als eerste ben ik begonnen om een aantal bags en enveloppes uit Kraft cardstock van Atbelle te stansen. Daarna heb ik er wat leuke teksten en afbeeldingen op gestempeld met het nieuwe stempelset van de Little Presents. Er zitten super veel kleine stempeltjes op zodat je allemaal verschillende zakjes kan maken.Ik heb gestempeld met de Versafine Onyx Black. Daarna heb ik nog wat witte accenten gemaakt met een witte gelpen. Langs de randen heb ik nog wat Crackle Paint White gesmeerd.

Ik heb zelf wat lijntjes gespannen, hiervoor heb ik het jute touw gebruikt. Om de cadeautjes op te hangen heb ik wat kleine witte wasknijpers gebruikt.


Omdat het een home deco project is geworden kan er uiteraard ook een klein beetje kerstversiering niet ontbreken toch? :-) Op de dennenappels heb ik nog wat Eis Effekt Holografisch gesmeerd, hiermee krijg je echt een super leuke winterse dennenappel.

Ik hoop dat ik jullie hiermee kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.

Liefs Jenine 

1 opmerking:

roelie zei

leuk bedacht jenine zo

grr roelie

Kippers.