zaterdag 15 oktober 2016

Winter Wonderland

Hallo allemaal,
Vandaag mag ik jullie weer iets laten zien op het blog, ik wil jullie deze keer een winterse kaart laten zien. Voor deze kaart heb ik designpapier van Noor! Design gebruikt uit het Crafty Boutique - Winter Wonderland set. Wat heeft dit papier prachtige kleuren hé?

Voor de aankleding heb ik ook allerlei stansmallen van Noor! Design gebruikt.
Voor de indeling van deze kaart heb ik de Sketch Challenge van Noor! Design aangehouden. Soms is het makkelijk om eens volgens een sketch te werken, dan hoef je zelf niet na te denken over de indeling.


Hiervoor hebben wij in het midden het frame 6002/0535 gebruikt. Achter het frame heb ik een plaatje uit het Paper & Pictures setje Winter Wonderland geplakt. 


Kijk eens hoe leuk de rendieren van Noor! Design er weer voor passen? Onder de rendieren heb ik nog wat sneeuw gemaakt met de Viva 3D Schnee. Dit heb ik wel gedaan toen de kaart al klaar was, want dit moet je even goed laten drogen.

De tekst Winter aan de linkerkant is gemaakt met een stansmal van Noor! Design.


Voor de prachtige Poinsettia's heb ik het One of a Kind Christmas set van Noor! Design gebruikt. De Poinsettia kan je zelf naar eigen idee op gaan bouwen. Ook de Mistletoe komt uit dit stansmallen pakket. In het midden een kleine parel, dit is de JU0932.

In de hoeken nog wat metalen hoekjes ter decoratie. De prachtige IJskristal is van Noor! Design, deze heb ik half achter het designpapier geschoven. Langs de randen nog een sterrenrand, gemaakt met de blauwe mal 6002/0397.

Aan het organzalint heb ik nog 2 belletjes gehangen.

Ik hoop dat ik jullie met deze winterse creatie kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.

Geen opmerkingen:

Kippers.