maandag 24 oktober 2016

CUT-IES Advent Boom


Hallo allemaal,

Vandaag mag ik jullie een projectje laten zien met de nieuwe Cut-ies lijn,
Die begin November uitkomt!


Ik heb van de cadeau tasjes een dubbelzijdige adventboom gemaakt. Hier kun je kleine cadeautjes of iets lekkers in doen. De tasjes zijn versierd met de Cut-ies stempelset en de cijfers van Marianne Design.


De boom is versierd met designpapier van Marianne Desing. De randen zijn afgewerkt met eiseffect van Viva Decor.

Aan de onderkant van de boom heb ik de schattige husky gebruikt in combinatie met de nieuwe Iglo. Ook heb ik een kleine vijver gemaakt met visjes erin.


Aan de andere kant heb ik drie sneeuwpopjes gemaakt. Die gezellig in een randje sneeuw staan.


Dit project is te zien op de KreaDoe 2-6 november. Madeliefjuh Martine Bosman geeft een demo met de nieuwe Cut-ies lijn en Shine poeders 2t/m4 november. Ik ben zelf aanwezig op 5 en 6 november met een demo met deze materialen. 

Groetjes Joyce

1 opmerking:

roelie zei

prachtig gemaakt deze advends calender met de marianne diertjes er bij

gr roelie

Kippers.