dinsdag 11 oktober 2016

Book-Box Part 1


Hallo Allemaal,

 Wat een superleuk boek-doosje is dit! En waarom Part 1 zul je je afvragen? Nou, omdat er nog een albumpje in komt! Met foto's van de kerst uiteraard, dus die houden jullie nog even tegoed! Ik heb het doosje eerst in de White Wash verf gezet van DecoArt en daarna beplakt met het superschattige papier van Noor Design, Baby (ja, je leest het goed!)


 Voor de binnenkant stanste ik een label van Marianne Design en daar plakte ik 2 kerstboompjes op van Leane Creatief, hier stanste ik een deel van de boompjes uit het keigave zilverkleurige glitterfoam, dat gaat echt perfect! Ook de sterretjes links boven horen bij deze set. Aan de label knoopte ik een stukje kant en roze viltband, onder de label plakte ik een restje ribbelkarton en om het geheel knoopte ik een stukje touw


 Ook al komt er nog een albumpje in, toch vind ik het leuk om de binnenkant mooi af te werken, zodat hij er ook nu leuk uitziet! De ijspegelrand is van Noor Design


 Zelfs die hele fijne cijfertjes van Marianne Design kun je prima uit het glitterfoam stansen! De mooie Ribbon Slider geeft het geheel een chique tintje


 De fish tail banners sneed ikzelf op maat, de letters zijn ook van Marianne Design en heb ik ook weer uit het glitterfoam gestanst (ben er geloof ik een beetje verliefd op, haha!)


En nu wachten tot de kersttijd, dan kan ik m'n albumpje gaan maken... I'm dreaming of a white Christmas.....

Tot de volgende keer!
Elly van Trappen

Geen opmerkingen:

Kippers.