woensdag 26 april 2017

Tool box pimpenHoi allemaal,

De hele leuke MDF toolbox van Pronty heb ik helemaal in elkaar gezet en daarna bewerkt. Eerst heb ik de randjes met de witte gesso van Dutch Doobadoo geverfd. Daarna bekleed met het leuke papierpakket Life is a Journey van Joycraft. 

 Erg leuk voor op bureau met je ZIG brushpennen verdeeld over de 3 vakjes. Zo passen ze er mooi in. Verder ga ik nog bedenken wat ik erin ga doen. De Wow poeders zijn als voorbeeld wat je er in zou kunnen doen.


Erg zitten veel leuke vakjes in om je knutselspullen in op te bergen.


Erg leuk project om in elkaar te zetten en staat geweldig op mijn bureau.
Dit was mijn creatie voor deze keer, een home deco project. Pronty heeft nog veel meer leuke MDF  sets om aan te kleden en in elkaar te zetten. Neem eens een kijkje op de website van Kippers hobby om te zien welke er allemaal zijn.

Bedankt voor de aandacht en nog een fijne dag!
Groetjes Vera Gieszen


 Boodschappenlijstje:1 opmerking:

Jannie den Butter zei

Heel leuk gemaakt Vera !
Zal je vast plezier van hebben.
Groetjes Jannie

Kippers.