donderdag 27 april 2017

Een leuke zomerse set voor in de tuin


Hallo allemaal 
Vandaag laat ik iets gezelligs zien wat ik gemaakt heb voor in de tuin deze zomer.
Ik heb namelijk baby potjes met chalky vintage look krijtverf op potje gedaan.
Ik werk het liefste met een sponsje en er zitten 2 lagen verf op.
Daarna heb ik ze met keramiek verf bewerkt, dit doe je met een nat sponsje wat ik een beetje kapot gemaakt heb zodat er wat structuur op de potjes komt daarmee. Doe een dunne laag en ga gelijk met een beetje water eroverheen om een whitewash effect te krijgen.Daarna laat ze goed drogen en bewerk je ze met een stukje schuurpapier.
Tip lak ze af zodat ze ook buiten kunnen staan in de regen. 
Om het potje zit een stukje jutte touw en eraan hangt een leuke envelopje waarop een van onze nieuwe stempels zit. Dit heb ik met memento inkt gedaan.

Boodschappenlijstje:


Geen opmerkingen:

Kippers.