woensdag 12 april 2017

scrap layout

Hoi allemaal!

Het thema voor deze maand is Moederdag en na een kaart en scrappagina met de serie Live More van Pink Freshstudio wilde ik dit keer een Project Life pagina maken. Ik heb oude foto's van vroeger gebruikt van mijn moeder en mij. En een foto van nu met mijn zus erbij toen we op vakantie waren met elkaar.

De kaartjes voor in de project life pagina zijn de vellen papier EmbraceRise en het kleine papierblokje van de serie Live More op 15,2 x 15,2 cm formaat.
  

Hierboven heb ik een acetate tag gebruikt. Dat zijn doorzichtige die cuts met teksten die je zo kunt gebruiken. Erg leuke printjes.
Verder zelf 2 banners geknipt.

 De achtergrond heb ik eerste gestempeld met de leuke randjes van de clear stamp set die erbij hoort. De kruisjesrand is met zwarte memento gestempeld.

De teksten hierboven en onder zijn Copper Foiled Die Cuts en erg leuk om te gebruiken.


De X0X0 stempel is van dezelfde stempelset en ook met zwarte memento gedaan. De tekst Love where you are komt van de Puffy stickers van de serie van Pink Fresh Studio.


 De tekstblokjes komen van een vel papier Rise van de serie Live More. Daarnaast heb ik nog een tekst geschreven over mijn moeder. Alles omlijnd met een fijne zwarte fineliner.  


 Ik ben zelf erg tevreden over de pagina. Binnenkort aan mijn moeder laten zien. :-) Ik hoop jullie hiermee ook een beetje geïnspireerd te hebben.
Dit was mijn creatie voor deze week. Nog een fijne dag!!

Groetjes Vera Gieszen 

Boodschappenlijstje:


Geen opmerkingen:

Kippers.