vrijdag 6 januari 2017

Winterse Kaart
Hallo allemaal,

Ik werd vorige maand gevraagd door KippersHobby of ik gastdesigner in januari wilde zijn. Echt superleuk en een eer om hiervoor gevraagd te worden….dus natuurlijk wil ik dit heel graag doen.
Ik heb voor deze creatie met de Creative Expression mallen gewerkt, dit zijn hele mooie gedetailleerde mallen waar je echt  veel mee kunt doen.

Werkwijze:
Snijd een dubbele ijsblauw karton van 15,0 x 15,0 cm en een enkel karton van 13,5 x 13,5 cm. Het dessinpapier komt op 14,5 x 14,5 cm en 13,0 x 13,0 cm.
Stans uit het witte glanskarton van Papicolor en het ijsblauwe karton de benodigde stansen uit. Teken het plaatje even met de binnenkant van de mal af en knip of snijd deze uit.
Inkt nu alles van de gesneden en gestansde delen met Viva Walnut Brown. Lijm dan vervolgens de gesneden delen van het karton op. Bevestig dan eerst het kant en silk-lace met sticky-tape op de kaart.
Plak dan het gestansde frame op een stukje ijsblauw karton en knip deze iets groter uit. Inkt hiervan ook de rand en plak hier in het midden het plaatje op. Zet deze vast met 3d-kit op de kaart.

 

Ga nu de bloem in elkaar zetten door de verschillende kleuren van de gestansde delen. Lijm ze met een beetje tacky-glue op elkaar volgens het voorbeeld en steek in de kern een mooie brad zodat het geheel mooi afgewerkt is. Plak deze dan met een beetje 3d-kit schuin onder het plaatje en steek de uitgestansde takjes eronder. Werk de kaart verder af door er een strik van kant en silk-lace met een brad op te plakken, en plak als laatste met een beetje 3d-kit de hoekjes op.
De benodigdheden zijn:
-Paperpad Studiolight PPSL31

Veel plezier met het maken van deze kaart!
Liefs, Marjan 

4 opmerkingen:

Odette's kaartenhoekje zei

Wat een fantastisch mooi kaartje Marjan ... Zo mooi van kleur en wat een prachtige mallen heb je gebruikt !
Heel veel succes nog !
Groetjes, Odette.

roelie zei

heel mooi deze kart prachtig van kleur en mooie mallen van creative exspresions er bij gebruikt

gr roelie

Annette zei

Wat een schitterende kaart maar die maak je altijd is mijn mening☺️

Liefs Annette

Jannie den Butter zei

Je kaart is super mooi Marjan!
Wat zijn dit prachtige mallen.
Groetjes Jannie

Kippers.