donderdag 26 januari 2017

Voor mijn lief

Goede morgen blogmaatjes,

Vandaag wil ik jullie een kaart laten zien met de schitterende nieuwe mallen van Marianne Design die v.a morgen in de winkels liggen. Samen met het super mooie Papicolor Original heb ik er deze kaart van gemaakt.

De basis is een babyroze kaart van 12 x 28 cm die gerild en gevouwen is op 14 cm. De vouw komt boven. Snij een stuk anjerwit 13,5 x 15 cm en stans aan de rechter 13,5 kant de Creatables LR0455 uit.


Stans uit een reep anjerwit van 13 x 6 cm de Creatables LR0456 uit en knip af met een klein randje wat je vastplakt aan de linkerkant.


Snij designpapier van 13 x 10 cm. Stans de Creatables CR1391 1 x uit babyroze en 1 x uit designpapier. Knip het plaatje van het leuke en lieve konijntje uit. Spons alles met Memento MD-400 Rose Bud en plak alles zoals op de foto.


Stans de twee kleine vlinders die bij de LR0456 horen uit anjerwit, vouw de vleugeltjes omhoog en plak ze op de rand van de vlinders. Stempel een tekst op een smal stukje designpapier, bol een beetje op en plak dit alleen met de linker kant onder aan de kaart. Maak een dubbel kanten strikje en plak met kit wat bloemen aan de linker onderkant.
Ik hoop dat jullie hier weer wat leuke ideetjes uit kunnen halen voor eigen gebruik.
Hele fijne en gezellige dag toegewenst.


Liefs Thea.

2 opmerkingen:

Hetty zei

Schitterende kaart heb je weer gemaakt Thea !!!
Groetjes Hetty

Crea Ankie zei

Waanzinnig mooi Thea!!

Kippers.