donderdag 12 januari 2017

Voorjaarskriebels


Goede morgen blogmaatjes,

Ik mocht weer werken met de schitterende nieuwe mal van Marianne Design ontworpen door Anja van der Laar die eind deze maand in de winkels ligt, wat een plaatje is het weer.
Samen met het nieuwe decoupage bloemenvel van Mattie en het mooie papier van Papicolor heb ik er deze crea van gemaakt.


 Ik heb hiervoor uit hagelwit 3 x de open mal van de ( LR0454 ) gestanst, 1 x de grootste dichte, 2 x de midden stans en 1 x de kleine open stans. Alle stansjes zijn rondom gesponst met Memento
 ( bamboo leaves ). Plak één van de  open stansen op de grotere dichte en plak hierop de midden stans en de kleinste. Leg één open stans op hagelwit en teken het middengedeelte af maar dan rondom het buitenste smalle randje en plak dit vast aan de achterkant. Plak hierop de midden stans die past er precies in. Ril deze als alles goed droog is in het midden en vouw om. plak wat dubbelzijdig tape op één helft. Knip het plaatje iets groter uit en plak achter de opening van andere de open mal. Vouw van een figuurtje één klein randje om en plak dit op de onderkant vast.


Plak tegen het staande gedeelte de stans met het plaatje als easelkaart. stempel de tekst op hagelwit en snij smal af, knip een hoekje uit.


Samen met de mooie vlinder die bij deze mal zit, een strikje en wat bloemetjes maak je de kaart af.
Plak de tekst onder wat bloemetjes.
Ik hoop dat jullie hier weer iets uit kunnen gebruiken voor jullie eigen crea's.
Hele fijne dag allemaal en tot de volgende post.
Groetjes Thea

Geen opmerkingen:

Kippers.