dinsdag 27 juni 2017

School Memories mini album


Beste bloggers,

Vandaag heb ik een FabScraps mini album voor jullie ik heb het helemaal bekleed met FabScraps Scrap papier en de Study Buddy's set leuk om te vullen met herinneringen van een heel schooljaar


De buitenkant van het album heb ik met de Gelli Plate gekleurd met 3 kleuren verf die goed bij het papier passen


Op de randen van de bladen heb ik eerst een laagje Gesso aangebracht


Daarna heb ik met de 3 kleuren verf en een sponsje de randen gekleurd


Zo is de voorkant en de bladen na vervenDit zijn de scrapvellen die ik heb gebruikt, voor en achterkant


En de Study Buddy's set


Voor de voorkant heb ik verschillende kleuren papier erachter geplakt 


en nummers voor de jaartallen uitgeknipt
De bladzijden heb ik bekleed met het papier, alle randjes heb ik inkt gekleurd


Daarna heb ik alle bladzijden verder versierd met vakjes, ruimte voor foto's en tekstenDe chipboard tekst So proud heb ik met Embossingpoeder gekleurdHet album kan in elkaar gezet worden met de boekbindringen die erbij zitten en in plaats van lint heb ik stukjes stof van oude kleding gebruikt

2 opmerkingen:

Eric Clark zei

Memories of the school last forever, and these are the memories you won’t forget for the rest of your life. I also wanted to create an album of my school memories but couldn’t do it because of money. I had to buy dissertation writing services for my PhD. I hope I will buy your service next time when I get some money.

Tom zei

That is very nice! If you really need some help with essay or homework, you can ask this paperrater com review guys for help! They really know how to do it, and you will save your money and time! Don't be shy and text to them thesis papers online and be happy about it! Good luck, have fun!

Kippers.