woensdag 7 juni 2017

Little delightHoi allemaal!
Bijgaand mijn scraplayout die ik gemaakt heb met het vellum papier van Pink Fresh Studio en het gave glanzende washitape op een witte achtergrond van cardstock. De washitape past echt perfect bij het vellum papier. 
Het woord Little Delight komt van  de Copper foiled die cuts van de serie Live More.  


 De mooie stempelafdruk met bruine memento inkt is van Studio Light.
Alle pijltjes heb ik uitgestanst uit wit cardstock waar ik de mooie washitape opgeplakt heb. Daarna de stansen erop gelegd en uitgestanst. De pijltjes komen van de leuke nieuwe project life stansjes Beautiful Love van Joycraft.
Het woord Beautiful heb ik met versamark bewerkt en daarna met gouden embossingpoeder van WOW gestrooid en erin geföhnd. De bruine dotjes op de pagina zijn pailletten in het donkerbruin.

De leuke hartjes zijn stickers van een gouden stickervelletje uit de serie van Pinkfresh Studio.Hier zie je de embossingpoeder goed.


Dit is mijn creatie voor deze week! Bedankt voor je aandacht en tot mijn volgende project! Nog een hele fijne dag!

Groetjes Vera Gieszen 
Gebruikte materialen:

Geen opmerkingen:

Kippers.