woensdag 21 juni 2017

Just for You

  
 Hallo allemaal,
Geïnspireerd door Mandy Van den Busken haar mooie voorbeelden met de door haar bedachte Stencil & Stamp set Flowers for you. Geweldige set is dit ook. Vorig keer heb ik de andere set Escape to somewhere tropical gebruikt. Ik hou van de stijl van Mandy.
Hierbij mijn voorbeeldkaart met de leuke stencil en stempelset.  


 Met inkt van memento heb ik de bloemen en blaadjes in het stencil ingekleurd. Er zit een hele handige stempelset bij om de hartjes van de bloemen te kunnen maken. Deze heb ik met zwarte inkt erop gestempeld.

 Ook de tekst Just for you komt van die leuke stempelset en heb ik ook met zwarte memento inkt gestempeld. Ik heb met alle stempels de makkelijke stempelhulp Impress van Kippershobby gebruikt. Zo kun je nooit meer verkeerd stempelen. Erg handig.

 Dit is mijn creatie voor deze week! Bedankt voor je aandacht en eventuele reactie.
Nog een hele fijne dag!!
Groetjes Vera  

Boodschappenlijstje:Geen opmerkingen:

Kippers.