donderdag 2 maart 2017

Home deco voor het lente gevoel.
Hallo allemaal 

Vandaag laat ik een recycling project zien. Ik had al een tijdje een paar kandelaars bij de kringloopwinkel zien staan die niemand leek te willen hebben. Ik wel want ik dacht dat je ze prima kan schilderen enz.
De kandelaars zijn eerst in een laag gesso
 gezet. Dat laat je en nacht drogen en dan verf je de kandelaars. Ik heb eerst Chalky Vintage-Look  grau ( grijs) gebruikt 
Ook dit laat je een nacht drogen. Ik heb voor de zekerheid een tweede laag geverfd omdat het ik zeker wil weten dat het er netjes uit ziet. Wederom laten drogen. Daarna heb ik Chalky Vintage-look Antikrosa (oud rose)  aan de onderkant geverfd. 
Na het goed te laten drogen heb ik twee labels gestanst uit zwart papier van Tim Holtz labels collectie 
De labels hangen aan jute touw
Op de labels heb ik veertjes van de thinlits stansen set boho dreams geplakt die ik ook gestanst heb maar nu uit ons nieuwe kurk Deko kurkband Dit Kurk laat zich prima stansen! 
Tip doe een stukje gewoon papier achter het kruk als je gaat stansen dan stans je het mooiste ermee.

Deze potjes zijn ook met de  chalky vintage verf geverfd en daarna op geschuurd.
Rose chalky vintage  
Aqua chalky vintage
Ik heb ze gestanst uit licht rose en blauw turkoois foam. 

Groetjes Kitty 

Geen opmerkingen:

Kippers.