zaterdag 10 december 2016


Hoi allemaal,

Vandaag wil ik jullie een stoere jongenskaart laten zien. Normaal gesproken vind ik het altijd best lastig om jongenskaarten te maken, je mist toch snel wat aan de decoratie zoals roosjes etc.
Maar nu met het nieuwe Cool Dudes stansblok van Noor! Design is het niet meer zo lastig om jongenskaarten te maken. In dit blok zitten namelijk ook al allemaal bijpassende plaatjes voor de decoratie.

De basis van deze kaart is de Shape Art mal Flag van Dutch Doobadoo. Deze heb ik 2x uitgeknipt uit Kraft cardstock zodat je er een soort boekje van kunt maken.

Op de voorkant heb ik het stoere plaatje met het vliegtuig gebruikt, deze komt dus ook uit het stansblok. Aan de rechterkant zie je nog 2 Gears, deze zijn gemaakt met de Gears stansmallen van Noor! Design. 


De postcard en de tekstbanner komen ook uit het Cool Dudes stansblok. Achter de tekstbanner heb ik nog 2 kleine tickets verwerkt, deze zijn gemaakt met een Vintage Flourishes stans van Noor! Design.


Als je de kaart openklapt zie je dit aan de binnenkant.


Aan de binnenkant heb ik nog wat ribbelkarton van Joy! Crafts verwerkt voor een mooie stoere look.


Ook heb ik de prachtige Gears cirkel van Noor! Design nog verwerkt op deze kaart. De randen heb ik lichtjes aangezet met bruine stempelinkt.

Ook heb ik nog de mooie Hinges / Scharnieren gebruikt op deze kaart, vond deze ook wel passen op een stoere kaart.


Aan de rechterkant ook nog wat ribbelkarton gebruikt, wat jute touw, de losse Gears stansjes en de gave Gears klok

De mooie bingocards en de losse embellishments komen allemaal uit het stansblok.Hier nog een foto van de kaart als hij half open staat.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.

Liefs Jenine xXx


Geen opmerkingen:

Kippers.