donderdag 1 december 2016

Card with a vieuw

Goede morgen allemaal,
Voor vandaag heb ik een kaart gemaakt met de nieuwe Card with a vieuw mal van Marianne Design. Deze mal is weer super gaaf, je kan er weer vele kanten mee uit. Samen met wat oudere mallen, het schitterende Papicolor cardstock original en de leuke Cart Artmal van Dutch Doobadoo heb ik er deze kaart van gemaakt.


Teken de omtrek van de mal na op hagelwit cardstock en teken op designpapier het middengedeelte en de zijkanten na en knip uit. Plak dit op elkaar.

Stans de Card with a vieuw uit ravenzwart zo ook de leave, 2 x de grootste en 2 x de kleinste bladeren van de Poinsettia. Stans uit babyblauw de leave,  2 x de grote bladeren en 2 x de bladeren van de bloem, de kleine de huisjes 3 x de boom, nogmaals het raam en 5 x de steentjes. Spons de huisjes met zwarte inkt.
Plak de bladeren van de poinsettia's in contrastkleuren op elkaar en plak er een leave achter in contrast kleur. Knip het raam uit babyblauw langs de randen uit en plak deze op het zwarte raam. Plak de steentjes her en der rond het raam. Ril één boom in het midden en plak die met de rillijn op het midden van een andere boom. Maak een dubbel strikje van het lintje. Plak nu alles op de kaart zoals op de foto en plak als laatste het strikje.
Ik hoop dat jullie hier weer leuke ideetjes uit kunnen halen voor eigen gebruik.

Hele fijne dag en tot de volgende post
Groetjes Thea.

2 opmerkingen:

Nancy Soetaert zei

Prachtig gemaakt!
Nancy

roelie zei

mooi gemaakt in zwart wit

gr roelie

Kippers.