woensdag 2 augustus 2017

Baby luchtballon


Hoi allemaal,
Met de leuke luchtballon mal van Dutch Doobadoo heb ik deze schattige babykaart gemaakt. Ik heb de mal op wit cardstock afgetekend en uitgeknipt. Daarna met het leuke papierblok LaVie est Belle Little Miracle van Joycraft aangekleed en uit het blok ook het plaatje van de baby gehaald. Past perfect bij de luchballon.Daarna heb ik met de leuke paper art figuren van Dutch Doobadoo de kleine luchtballon en wolkjes uitgeknipt en op de kaart verwerkt.
Achter de foto heb ik de mooie omlijsting gemaakt met de buitenkant van de Snowflake Filigree frame stans van Creative Expressions. De leuke bloemetjes komen van een Little Happiness bloemetjestans van Noor Design.Het woord baby en de veiligheidsspeld op het mandje zijn ook stansen van Noor Design.


Het is een ontzettend leuke mal om een kaart mee te maken. Dit was mijn creatie weer voor deze week. Bedankt voor je aandacht en ik wens je nog een fijne en creatieve dag!

Groetjes Vera


Boodschappenlijstje:
Geen opmerkingen:

Kippers.