maandag 22 mei 2017

Have a Beautiful day
Hallo allemaal.

Vandaag mag ik weer een kaart aan jullie laten zien. Dit keer heb ik gekozen om een easel kaart te maken, gemaakt met een prachtige sierlijke basis mal.De basis van de kaart is gesneden met de grootste mal van de set uit wit Cardstock. Deze heb ik bestempeld met de mooie achtergrondstempel Wallpaper, zowel de onderkant als de opzetkaart.Hierna heb ik de daaropvolgende mal gepakt en daar het design papier mee gesneden.

Dit heb ik op kraft geplakt en, een klein randje overlatend, geknipt in dezelfde vorm.
Met de basismal Circle heb ik het vogeltje uitgesneden en daar ook een lijstje van kraft bij gemaakt door twee opeenvolgende cirkels op het kraft te leggen. Hierna heb ik met hele kleine stukjes foamtape het lijstje op het plaatje bevestigd.
Ook de bloemen en takjes zijn gesneden uit papier uit deze papierset.

De Slidable long heb ik gebruikt om de opzetkaart tegenaan te laten rusten. De teksten komen van Clearstamps Roses.

Ook hier weer dezelfde bloemen en takjes als op het staande gedeelte van de kaart.
Het was weer leuk om deze kaart te maken, hopelijk heb ik jullie inspiratie gegeven.
Bedankt voor jullie aandacht en graag tot de volgende keer.


Boodschappenlijstje:Deze blogpost is afkomstig van het joy!crafts blog.


Geen opmerkingen:

Kippers.