zondag 14 mei 2017

Armbandje met kurk

Hallo allemaal,

Vandaag wil ik jullie een leuke uitwerking laten zien voor een eenvoudig te maken armbandje, waarbij gebruik is gemaakt van een mooi nieuw product dat KippersHobby in het assortiment opgenomen heeft, te weten: kurk...


Voor dit armbandje heb je de volgende materialen nodig:


Je begint met de Bracelet Border Dies  van Nellie's Choice en met het kurk

Met de PressBoy-Pro van Nellie's Choice snijd je verschillende kleine motiefjes uit. Voor deze armband heb ik 20x het motief uitgesneden.

Je krijgt dan deze vormpjes uit de machine.
Als je alle motiefjes uitgesneden hebt, vouw je het vormpje in tweeën. Daarna steek je de ene door het gaatje van de andere, zodat je een soort van kettinkje krijgt.Voor de laatste "schakel" in de ketting lijm je met sieradenlijm de 2 kleine bloemetjes op elkaar, zodat je een gesloten uiteinde krijgt aan de ketting.


Knip vervolgens 18 cm bruin koord met studs af, en 2 keer 18 cm van een ivoorkleurige veter.
Schuif over de 2 stukjes ivoorkleurige veter een platinum tussenstukje. Daarna bevestig je met een dubbel ringetje een strass hangertje aan het tussenstukje.
Vervolgens rijg je aan elke kant van de 2 ivoren veters een zilverkleurig kraaltje.

Vervolgens neem je 2 klemsluitingen, aan de ene bevestig je een dubbel ringetje en aan de andere een dubbel ringetje en een musketonsluiting.

Je doet een beetje sieradenlijm aan de binnenkant van elke klemsluiting, en je klemt de diverse koordjes er zo in, zodat ze even lang zijn. Je kunt de sluitingen goed dichtknijpen met een flat nose tangetje.En voilà, klaar is je armbandje!

Stéphanie PellissierGeen opmerkingen:

Kippers.