woensdag 19 juli 2017

Dreamcatcher


Hoi Hoi,
Bijgaand mijn nieuwe project "Dreamcatcher"! 
Met de mooie droomvanger stencil van Pronty heb ik deze creatie gemaakt. Met alleen een stencil en de memento kleine inktjes kun je dit heel makkelijk bij de caravan op de camping maken.
In het midden een mooie foto van mijn dochters toen de jongste net geboren was. De oudste was super trots en gelukkig met haar zusje. Schitterend momentopname. Wat zal de kleine dromen?Met 2 kleuren memento inkt, Lulu lavenderElderberry en een inktkussen heb ik het stencil op wit cardstock gewreven. Daarna eromheen en er tussen uitgeknipt zodat het een redelijke echte droomvanger wordt. Mijn jongste dochter is gek op droomvangers en hangt hem boven haar bed.

Achter de foto heb ik diverse veertjes uitgestanst uit de mooie veren stansen van Noor Design. Ook de tekststempel "cherish" met bijpassende postzegel stans is van Noor Design.
 
Wellicht weer een leuk idee! Bedankt weer voor je aandacht en tot mijn volgende creatie! 

Groetjes Vera

 Geen opmerkingen:

Kippers.